Firmayoga


Med firmayoga kan i nedsætte sygefravær og stress i jeres firma og samtidig øge produktiviteten. Få et afbræk i arbejdsdagen hvor i kan komme ned i gear


I kan vælge om i har behov for at fokusere på enkelte områder som f.eks. spændinger og smerter i skuldre, ryg eller nakke, eller om i vil have et forløb fokuseret på stress eller muskelopbygning, eller noget helt andet. Jeg skaber et forløb til netop jeres behov, og i vælger selv om jeg skal komme til jer, eller om i vil deltage virtuelt.

På de fysiske hold skal i blot sørge for at stille et lokale samt måtter til rådighed.  Hver session varer 45 minutter. Hvis i foretrækker en kortere session på 30 minutter kan dette også arrangeres. Børneyoga


Børneyoga henvender sig til alle lærer og pædagoger som vil skabe et forløb med ro, nærvær og fordybelse. Børneyoga egner sig til alle børn i alderen 3-12 år.

 

Børneyoga er et kærkomment pusterum for mange børn i en travl hverdag.

Børneyoga øger børnenes kropsbevidsthed og styrker selvtilliden, for i yoga kan ingen fejle. Her er plads til alle. Med yogaen stykrer vi børnenes koncentration, deres sproglige udvikling samt deres evner til at regulere egne følelser. Men vigtigst af alt så bruger vi vores fantasi og vores krop og har det sjovt!

Jeg skaber et forløb til jer fordelt på 5, 8 eller 10 sessioner, alt efter jeres valg. Jeg kan tilpasse længen på sessionerne så de paser til netop jeres aldersgruppe, og hver gang vil vi have en ny fortælling og et nyt tema, som laves ud fra jeres ønsker. Hvis der arbejdes med temaer i institutionen, laver jeg forløb der passer til jeres tema.

I kan vælge at tilbyde forløbet til de samme børn, eller en ny gruppe fra gang til gang. Det er helt op til jer.


Ny inspiration til jeres børneyoga!


Som noget nyt tilbyder jeg nu, at komme til jer der allerede har børneyoga på programmet med ny inspiration.

Jeg kommer og holder oplæg for jer der ønsker ny viden og inspration til jeres yogaforløb, hvis i er kørt fast i de samme rutiner og fortællinger, eller hvis i ønsker at høre mere om, hvordan i kan få alle yogaens elementer som åndedræt, mindfulness og afspænding med i jeres yogaforløb.


Send mig en mail, hvis i ønsker at høre mere om, hvordan i kan tage jeres børneyoga til nye højder.

  


Jersie yoga


I skønne Jersie Landsby midt i landlige omgivelser, bor jeg på en gård hvor jeg er så heldig at have mit eget lille yogastudie i gårdens gildesal; et rum der emmer af ro og hygge.


I gildesalen har jeg plads til 6 elever på hvert hold, og jeg har pt. tre faste hold om ugen. Med maks 6 elever er det hold der bygger på nærvær, plads og tid til den enkeltes behov.

Du behøver ikke tilmelde dig forløb, du kan komme til yoga helt når det passer dig, og du betaler kun for de gange du kommer.


Blid morgenyoga

Mandage kl. 6.45-7.45


Senior yoga


Onsdage kl 9-10 


Hatha 


Mandage

18-19


Torsdage 

17.45-18.45 

19-20 


Pris på enkelt time 95kr.

75 kr pr time ved køb af klippekort

 Første prøvetime er altid gratis. Send mig en mail hvis du ønsker en prøvetime.


Klippekort

5 x 375 kr

10 x 750kr 


Booking og køb af klippekort sker via linket herunder. 

Vælg "events" for at tilmelde dig den time du ønsker.

!OBS: Nye kunder bedes sende mig en mail på info@yogamedina.com for at blive oprettet i systemet!