Firmayoga


Med firmayoga kan i nedsætte sygefravær og stress i jeres firma og samtidig øge produktiviteten. Få et afbræk i arbejdsdagen hvor i kan komme ned i gear


I kan vælge om i har behov for at fokusere på enkelte områder som f.eks. spændinger og smerter i skuldre, ryg eller nakke, eller om i vil have et forløb fokuseret på stress eller muskelopbygning, eller noget helt andet. Jeg skaber et forløb til netop jeres behov, og i vælger selv om jeg skal komme til jer, eller om i vil deltage virtuelt.

På de fysiske hold skal i blot sørge for at stille et lokale samt måtter til rådighed.  Hver session varer 45 minutter. Hvis i foretrækker en kortere session på 30 minutter kan dette også arrangeres. Børneyoga


Børneyoga henvender sig til alle lærer og pædagoger som vil skabe et forløb med ro, nærvær og fordybelse. Børneyoga egner sig til alle børn i alderen 3-12 år.

 

Jeg skaber et forløb til jer fordelt på 5, 8 eller 10 sessioner, alt efter jeres valg. Hver session varer 30 minutter, og vi kan have fokus på sanserne, kropsbevidsthed, motorik, venskaber, eller noget helt andet som passer til netop jeres børnegruppe. 

Der er plads til 7 børn på hvert hold og i skal have et lokale samt måtter til rådighed.

I kan vælge at tilbyde forløbet til de samme børn, eller en ny gruppe fra gang til gang. Det er helt op til jer.


  


Jersie yoga


I skønne Jersie Landsby midt i landlige omgivelser, bor jeg på en gård hvor jeg er så heldig at have mit eget lille yogastudie i gårdens gildesal; et rum der emmer af ro og hygge.


I gildesalen har jeg plads til 6 elever på hvert hold, og jeg har pt. tre faste hold om ugen. Med maks 6 elever er det hold der bygger på nærvær, plads og tid til den enkeltes behov.

Jeg arrangerer desuden ekstra Hatha og Yin timer på helligdage og andre tidspunkter hvor der er hul i min kaldener. Jeg opdaterer løbende herom via min Facebook side www.facebook.com/yogamedinacom


Senior yoga


Onsdage kl 9-10

(Ledige pladser)Hatha 


Torsdage

17.45-18.45 (fuldt booket)

19-20 (fuldt booket)
Familieyoga


I efterårsferien åbner jeg igen op for familieyoga på Vestergade 10.


Familieyoga henvender sig til børn i alderen 3-7 år og deres forældre, bedsteforældre, onkler eller tanter. Her tager vi sammen på et magisk yoga eventyr i 45 minutter fyldt med fantasti, nærvær og bevægelse.


Booking åbner snarest.