Yoga Med Ina


Mit navn er Ina, og jeg tilbyder yoga til både børn og voksne.

Jeg er RYT (Registered Yoga Teacher) med 200t certifikat fra Yoga Alliance i Hatha og Yinyoga.

Jeg har derudover kvalificeret mig indenfor børneyoga samt yoga for gravide.

Derudover har jeg en pædagoguddannelse i rygsækken, og jeg har arbejdet som pædagog siden 2011 indtil jeg i 2022 skiftede pædagogfaget ud med titlen som selvstændig yogalærer.


Jeg har base i Jersie Landsby, hvor min lille yogahule danner rammen om yoga i rolige og nærværende rammer. Her har jeg små hold, for både børn og ´voksne, med plads til den enkelte; hold hvor vi kender hinanden og har tid til smil og uformalitet. Jeg ønsker at sætte en ramme, hvor du kan føle dig tryg, set og hørt, og hvor der er plads til alles behov. 


Derudover tilbyder jeg udekørende services, hvor jeg tager yogaen med til jer, i et format der passer til jer, både til firmaer og private arrangementer.


Jeg ønsker, at yoga skal være tilgængeligt for alle. At alle skal have mulighed for at mærke yogaens effekt, uanset alder, køn og kropstype. 

Jeg ønsker, at tage et skridt væk fra vores præstationskultur, som desværre også til tider hersker i yogaen, og i stedet skabe et rum, hvor der ikke er krav om udseende, præstation eller styrke. Et rum hvor der er plads til dig, præcis som du er, uden krav, men bare tid til at være.  

Hvad yoga kan gøre for dig


For at forstå yoga, må vi se krop og sind som en forbundet helhed. 

Med yogaens fysiske øvelser og vores åndedræt kan vi påvirke vores nervesystem. Vi kan øge vores kocentration, nedbringe stress, depression og angst. 


Med yogaens kontrollerede øvelser styrker den vores led og muskler. I yogaen skifter vi mellem spæding og afspænding, vi bliver stærkere, mere smidige og vi kan løsne op for spænginger, lindre smerter og vi kan hele kroppen efter skader og operationer. 


I yogaen lader vi os guide af åndedrættet, og kombineret med de fysiske øvelser kan vi nedsætte forhøjet blodtryk og øge blod- og ilttilførslen til vores organer og dermed øge deres effektivitet. Ved at åbne op for en bedre blodstrømning mindsker vi risikoen for hjertekarsygdomme, vi forbedrer vores imunforsvar og fordøjelsen og får mere energi.