Yoga Med Ina


Mit navn er Ina, jeg er 36 år og jeg har været pædagog siden 2011. Jeg har for nyligt skiftet pædagogfaget ud med yogaen og jeg underviser nu i Hatha, Yin og børneyoga


Jeg har startet Yoga Med Ina, fordi jeg på egen krop har mærket hvad yogaen kan gøre, og jeg ønsker, at gøre det nemmere for firmaer, skoler og daginstitutioner at få adgang til yoga. Med yoga i hverdagen kan vi skabe ro og nærvær, men mange får ikke prioriteret sig selv i en hektisk hverdag. Det ønsker jeg at lave om på ved at tage yogaen med til jer! 


Jeg kører til områderne i og omkring Greve, Solrød, Køge og Herfølge og jeg tilbyder online forløb hvor som helst i landet.


I dag er manges hverdag, både børn og voksnes, preget af travlhed og krav om præstationer, og som følge deraf er stress, angst og depresion en stigende tendens i vores samfund.


Med yoga kan vi få et tiltrængt pusterum, hvor vi mærker os selv, vores krop og vores behov, og hvor vi kommer ned i gear. Med yogaen kan vi gennem åndedræt og fysiske øvelser sætte ro i vores centralnervesystem og dermed nedbringe stress. Vi kan øge vores selvværd, få mere overskud til andre og samtidig øge vores produktivitet fordi vi tænker mere klart. 

Hvad yoga kan gøre for dig


For at forstå yoga, må vi se krop og sind som en forbundet helhed. 

Med yogaens fysiske øvelser og vores åndedræt kan vi påvirke vores nervesystem. Vi kan øge vores kocentration, nedbringe stress, depression og angst. 


Med yogaens kontrollerede øvelser styrker den vores led og muskler. I yogaen skifter vi mellem spæding og afspænding, vi bliver stærkere, mere smidige og vi kan løsne op for spænginger, lindre smerter og vi kan hele kroppen efter skader og operationer. 


I yogaen lader vi os guide af åndedrættet, og kombineret med de fysiske øvelser kan vi nedsætte forhøjet blodtryk og øge blod- og ilttilførslen til vores organer og dermed øge deres effektivitet. Ved at åbne op for en bedre blodstrømning mindsker vi risikoen for hjertekarsygdomme, vi forbedrer vores imunforsvar og fordøjelsen og får mere energi.