Yoga Med Ina


Mit navn er Ina, og jeg tilbyder yoga til både børn og voksne.

Jeg er RYT (Registered Yoga Teacher) med 200t certifikat fra Yoga Alliance i Hatha og Yinyoga.

Jeg har yderligere kursus i børneyoga fra Serpil Pedersen med udgangspunkt i hendes bog "Børneyogaguiden". 

Derudover har jeg en pædagoguddannelse i rygsækken, og jeg har arbejdet som pædagog siden 2011 indtil jeg i 2022 skiftede pædagogfaget ud med titlen som selvstændig yogalærer.


Jeg har startet Yoga Med Ina, fordi jeg på egen krop har mærket hvad yogaen kan gøre, og jeg ønsker, at gøre det nemmere for firmaer, skoler og daginstitutioner at få adgang til yoga. Med yoga i hverdagen kan vi skabe ro og nærvær, men mange får ikke prioriteret sig selv i en hektisk hverdag. Det ønsker jeg at lave om på ved at tage yogaen med til jer! 


Jeg har base i Solrød på Sjælland og tilbyder udekørende services til hele Sjælland og online forløb hvor som helst i landet.


I dag er manges hverdag, både børn og voksnes, preget af travlhed og krav om præstationer, og som følge deraf er stress, angst og depresion en stigende tendens i vores samfund.


Med yoga kan vi få et tiltrængt pusterum, hvor vi mærker os selv, vores krop og vores behov, og hvor vi kommer ned i gear. Med yogaen kan vi gennem åndedræt og fysiske øvelser sætte ro i vores centralnervesystem og dermed nedbringe stress. Vi kan øge vores selvværd, få mere overskud til andre og samtidig øge vores produktivitet fordi vi tænker mere klart. 

Hvad yoga kan gøre for dig


For at forstå yoga, må vi se krop og sind som en forbundet helhed. 

Med yogaens fysiske øvelser og vores åndedræt kan vi påvirke vores nervesystem. Vi kan øge vores kocentration, nedbringe stress, depression og angst. 


Med yogaens kontrollerede øvelser styrker den vores led og muskler. I yogaen skifter vi mellem spæding og afspænding, vi bliver stærkere, mere smidige og vi kan løsne op for spænginger, lindre smerter og vi kan hele kroppen efter skader og operationer. 


I yogaen lader vi os guide af åndedrættet, og kombineret med de fysiske øvelser kan vi nedsætte forhøjet blodtryk og øge blod- og ilttilførslen til vores organer og dermed øge deres effektivitet. Ved at åbne op for en bedre blodstrømning mindsker vi risikoen for hjertekarsygdomme, vi forbedrer vores imunforsvar og fordøjelsen og får mere energi.